Despre noi

Bun venit la Arabian Secret Fragrance SRL

Despre Noi

Cu mândrie și pasiune pentru parfumurile orientale, Arabian Secret Fragrance SRL își desfășoară activitatea în București, România, gestionând nu mai puțin de trei depozite strategice. Depozitul nostru principal, amplasat pe Strada Grara Pasarea Nr. 11, Hala C5, Pantelimon, Județul Ilfov, Romania acoperă o suprafață impresionantă de 1600 de metri pătrați, fiind centrul de unde clienții noștri iși pot ridica comenzile.
Rulează videoul

Operarea Semi-Automatizată

Suntem dedicați excelenței în procesul nostru de coletare și ambalare, care este semi-automatizat pentru a evita orice greșeală în ambalare. Apreciem calitatea și precizia în fiecare detaliu al procesului, asigurându-ne că fiecare produs care ajunge la dvs. este pregătit cu atenție și profesionalism.

Portofoliu de Produse

Ne mândrim cu faptul că oferim o gamă variată de parfumuri orientale de înaltă calitate, inclusiv branduri prestigioase precum Ard Al Zaafaran, Riifs, Nusuk, Al Wataniah, Fariis, Lattafa sau Fragrance World, French Avenue, Athoor al Ahlam. Fiecare esență este selectată cu grijă pentru a aduce magia Orientului în viața dumneavoastră.

Platformă de Vânzare en-Gros

Încurajăm cu entuziasm clienții noștri en-gros să își înregistreze un cont pe platforma noastră de vânzare en-gros pentru a beneficia de prețuri extrem de competitive. Oferim cele mai accesibile tarife pentru a consolida parteneriatele noastre și a vă susține în dezvoltarea afacerii dvs.
La Arabian Secret Fragrance SRL, ne dedicăm să aducem în lumea parfumurilor orientale nu doar arome remarcabile, ci și o experiență autentică și durabilă. Vă invităm să explorați universul nostru aromatic și să ne fiți alături în această călătorie parfumată.
Livrare Rapidă

prin SameDay la prețuri imbatabile

Multiple Metode de Plată

transfer bancar, credit card, plata la termen

Prețuri Preferențiale

în funcție de istoric client

Asistență

Luni-Sâmbătă 09 - 20