ROAS Help

Echipa noastră este întotdeauna aici pentru a vă ajuta.

Răspunsuri la întrebările frecvente privind achizițiile

Comenzi si Livrare

Timpul de livrare estimat pentru comenzile dumneavoastră este de obicei între 3 și 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.
Da, vă veți putea urmări comanda folosind numărul de urmărire furnizat în e-mailul de confirmare a expedierii. Această informație este disponibilă și în contul dumneavoastră de pe site-ul nostru.
Costurile de livrare variază în funcție de dimensiunea și greutatea comenzii. Puteți verifica costurile exacte la finalizarea comenzii înainte de a plasa comanda.
Dacă primiți un produs deteriorat sau defect, vă rugăm să ne contactați imediat cu fotografiile relevante ale produsului. Vom lua măsuri imediate pentru a rezolva problema și pentru a vă oferi un produs sau rambursare corespunzătoare.
Din păcate, după plasarea comenzii, nu putem garanta modificări sau anulări. Vă rugăm să verificați atent comanda înainte de a finaliza procesul de plată.
Vă rugăm să verificați cu atenție adresa de livrare înainte de a finaliza comanda. Dacă adresa este incorectă, vă rugăm să ne contactați imediat. Dacă comanda nu a fost încă expediată, vom încerca să corectăm adresa.
În prezent, livrăm în toată țara. Cu toate acestea, vă rugăm să verificați în prealabil restricțiile de livrare pentru zonele mai îndepărtate sau specifice. Informațiile detaliate despre zonele de acoperire sunt disponibile în secțiunea de livrare a site-ului nostru.
Dacă trebuie să schimbați un produs

Retururi și Schimburi

Din păcate, nu acceptăm returnări în cazul în care produsele nu sunt pe placul dumneavoastră. În calitate de platformă B2B, vă recomandăm să evaluați cu atenție produsele înainte de plasarea comenzii.
Ne pare rău să auzim că produsele nu au corespuns așteptărilor. În calitate de client B2B, vă sugerăm să contactați reprezentantul nostru de vânzări pentru a discuta opțiunile disponibile în ceea ce privește produsele.
În cazul în care produsele prezintă probleme de calitate, vă rugăm să ne informați imediat. Vom analiza situația și vom lua măsuri corespunzătoare, dar returnările din motive subiective nu sunt permise.
Din păcate, nu acceptăm schimburi pentru produsele care nu sunt pe placul dumneavoastră. Vă recomandăm să consultați catalogul și descrierile produselor cu atenție înainte de a plasa comanda.
În general, costurile de returnare pentru produse neacceptate vor fi suportate de către client. Pentru detalii specifice, vă rugăm să verificați condițiile noastre comerciale.
În cazul primirii produselor defecte sau deteriorate, vă rugăm să ne contactați imediat. Vom lua măsurile necesare pentru a rezolva problema și pentru a vă asigura că aveți produse de calitate.
Pentru a evita neînțelegerile, vă recomandăm să analizați cu atenție descrierile produselor și să contactați echipa noastră de asistență înainte de plasarea comenzii pentru a primi consiliere specializată.
Livrare Rapidă

prin SameDay la prețuri imbatabile

Multiple Metode de Plată

transfer bancar, credit card, plata la termen

Prețuri Preferențiale

în funcție de istoric client

Asistență

Luni-Sâmbătă 09 - 20